Partnereink

Kompostforum Schweiz

kofo_logo_kis.jpg

A Kompostforum Schweiz Egyesület kb. 300 taggal (köztük mezőgazdasági csoportosulások) rendelkező egyesület. Legfőbb tevékenységeik: a helyi komposztálás népszerűsítése, a biológiailag lebomló szerves anyagok kommunális hulladékon belüli arányának csökkentése, szakmai továbbképzések szervezése, komposztálási tanácsadás.

 

II. kerület

mechwart_liget_lead.jpg

A 2006 óta zajló Komposztáló Kerület Program szakmai lebonyolítását a II. kerületi önkormányzat megbízásából végezzük. Az Önkormányzat térítésmentesen biztosít komposztáló eszközöket a programra jelentkező családoknak, lakóközösségeknek és intézményeknek, akik vállalják, hogy a kerti- és háztartási zöldjavakat komposztálják.ányzat térítésmentesen biztosít komposztáló eszközöket a programra jelentkező családoknak, lakóközösségeknek és intézményeknek, akik vállalják, hogy a kerti- és háztartási zöldjavakat komposztálják.
Az Önkormányzat térítésmentesen biztosít komposztáló eszközöket a programra jelentkező családoknak, lakóközösségeknek és intézményeknek, akik vállalják, hogy a kerti- és háztartási zöldjavakat komposztálják.   Az Önkormányzat térítésmentesen biztosít komposztáló eszközöket a programra jelentkező családoknak, lakóközösségeknek és intézményeknek, akik vállalják, hogy a kerti- és háztartási zöldjavakat komposztálják.
 

 

Kőbánya

kobanya_polg_hiv_lead.jpg

A 2010-ben indult Kőbányai Házi Komposztálási Programban közreműködő partnerként vesz részt egyesületünk.

 

 

 

 

ÖKO-Pack Nonprofit Kft.

oko_pack_logo_web.jpg

Az ÖKO-Pack szervezésében működő Hulladékból Termék Kiállításon tablóinkkal veszünk részt. 

 

 

 

 

Egyetemisták a Környezettudatos Szemléletért

eksz.jpg

ELTE EKSz Egyesülettel közösen szervezünk Komposztmester képzéseket. 

 

 

 

Szitakötő

szitakotologo.png

Rendezvényeinken a Szitakötő újság régebbi számait nyerhetik a játékainkban résztvevő gyerekek. 

 

 

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK!